Повідомлення для жителів Переяславської територіальної громади щодо отримання земельних ділянок короткострокового (сезонного) використання на 2023 рік

З метою забезпечення реалізації вимог продовольчої програми в період воєнного стану пов’язаного з військовою агресією російської федерації проти України пропонуємо жителям Переяславської територіальної громади надаємо можливість на отримання земельних ділянок короткострокового (сезонного) використання на 2023 рік для забезпечення власною городньою продукцією (сезонних городів).

Територія, яку можливо використати для зазначених цілей розташована у місті Переяслав по вул. Літописній (район бувшого рослинного розплідника, між річкою Трубіж, річкою Попівка та житловим кварталом).

Всіх бажаючих отримати сезонні городні наділи прохання звертатись до управління містобудування, архітектури та використання земель Переяславської міської ради за адресою: 08400, Київська область, м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, буд. 29/36, конт. тел. 3-76-08, 5-25-08.

 

Управління містобудування, архітектури

та використання земель Переяславської міської ради

27.03.2023

 

Додати коментар