У Переяславі відбулись роботи по благоустрою: висаджували кущі, прибирали парк Шевченка та облаштовували зелену зону вздовж вулиці Богдана Хмельницького

У четвер, 23 березня, у Переяславській громаді проводились роботи по благоустрою. З самого ранку працівники ВУКГ та відділу культури і туризму взялись облаштовувати зелені зони та прибирали у парку. Що ще встигли зробити на вулицях міста – Proslav.

У Переяславі відбулись роботи по благоустрою: висаджували кущі, прибирали парк Шевченка та облаштовували зелену зону вздовж вулиці Богдана Хмельницького

Зокрема, вздовж вулиці Червоноармійців було висаджено кущі Спіреї японської.

Окрім цього, у парку Шевченка, де розташовані два корпуси Центру культури і мистецтв, головування над прибиранням території взяв на себе відділ культури і туризму. Після осінньо-зимового періоду, змітали листя, яке залишалось лежати на землі. Також очистили парк від опалих гілок та сміття. Зокрема, до робіт долучилися працівники ЦКМ, публічної бібліотеки, художньої та мистецької шкіл та молодіжного центру «Зустріч».

Працівники ВУКГ замінили зупинку громадського транспорту біля гімназії №3. Тепер мешканці навколишніх будинків зможуть очікувати на прибуття автобусів у більш затишному місці.

Також фахівці благоустрою проводили роботи по вирівнюванню зеленої зони між тротуаром та проїжджою частиною вздовж вулиці Богдана Хмельницького (від магазину «Привокзальний» до повороту до гімназії №5). За допомогою грейдера та спецтехніки було зрізано надлишковий шар землі задля унеможливлення у майбутньому утворення калюж.

 

Додати коментар