Бронювання військовозобов’язаних працівників КРИТИЧНО ВАЖЛИВИХ підприємств

Наприкінці січня Уряд прийняв Постанову КМУ №76, якою затвердив новий порядок бронювання військовозобов’язаних на період дії воєнного стану.
☝🏻Згідно з порядком бронюванню підлягають підприємства, установи, організації, які є критично важливі для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, відповідно до критеріїв визначених Постановою КМУ №76, з ними ознайомитись можна тут https://bit.ly/3Jszb3j
Якщо відповідаєте 3️⃣ та більше критеріям Кабміну, ви можете вважатися критично важливим підприємством і, відповідно, мати можливість забронювати 50% працівників.
Одним з 7️⃣ критеріїв є визначення критично важливим (підприємством) для задоволення потреби громади.
Розпорядженням Київської обласної державної адміністрації від 10 березня 2023 року №151 затверджені Критерії визначення підприємств, установ і організацій, що мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Київської області в особливий період https://bit.ly/3LNm3sv, визнання критично важливим у разі відповідності 3️⃣ та більше критеріям.
Подати звернення можна на електронну адресу: doc@koda.gov.ua або поштову адресу: площа Лесі Українки, 1, м. Київ, 01196.
Детальніше щодо бронювання можна ознайомитись нижче в слайдах або за посиланням: https://bit.ly/3Lyn8nB
❔У разі якщо питань не зменшилось, звертайтесь за номером 📲 093 986 29 01
 
 

Додати коментар