“Мріємо та діємо” – активісти реалізації Програми звітували про вже зроблене та ділилися планами на майбутнє

17 березня, відбулася звітна зустріч за програмою «Мріємо та діємо». Звітували, що зроблено за 2022 рік та ділилися планами на рік прийдешній…

Дана ініціатива у Переяславській громаді діє з 2021 року. До зібрання долучилась вся команда, яка бере участь за напрямками проєкту “Мріємо та діємо”, представники влади, зокрема, міський голова Вячеслав Саулко, волотери, представники молодіжної ради, випускники програми стажування в ОМС, команда “Всі різні – всі свої”, ініціативна група з розбудови молодіжного центру, представники студентської ради та студентського бюро УГСП та медіа-драйверки.

Зустріч розпочав координатор програми «Мріємо та діємо» на Київщині Віталій Вербицький. Він відмітив чітку та плідну роботу молодіжного центру, темпи та якість реалізації програми у Переяславській громаді. 

«Наша програма розрахована на те, щоб розвивати у молоді ті якості та навички, котрі дозволять їм пристосуватися до змін у майбутньому – це адаптативність, критичне мислення, медіаграмотність та лідерство. І, завдячуючи спільним зусиллям, ми маємо великі результати», – коментує Віталій

Також він надав слово очільнику громади, подякувавши за співпрацю та підтримку ініціатив молоді громади. 

«Міська рада підтримала і виділила дві ставки заробітної плати та продовжує сплачувати комунальні платежі. Я хотів, щоб дана програма розвивалася найкраще в області. І зараз ми це бачимо – молодіжний центр працює. Я дякую, що виявили нам довіру. Дякую Андрію Іващенку, відділу культури, відділу молоді та спорту за плідну спільну працю. І я знаю, що це лише початок», – заначив у своєму виступі Вячеслав Саулко.

Хочемо нагадати, що програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Надалі слово взяв завідувач молодіжного центру «Зустріч» Андрій Іващенко. Він нагадав, що дана ініціатива у Переяславській громаді розпочалася з написання грантового проекту командою студентів та викладачів університету й набула великого значення для молоді. 

Він також розповів про основні напрямки даної програми:

Координатор програми Віталій Вербицький під час обговорень зазначив, що такі результати можливі завдяки відданій праці кожного структурного підрозділу, влади, волонтерів та учасників програми.

«За кожним успіхом – стоять люди. Ви високо підняли планку, вірю, що і надалі так буде», – резюмував пан Віталій.

Після звітної зустрічі, яка проходила в міській раді, в стінах Молодіжного центру для реалізації проекту офіційно передали обладнання, котре допоможе крок за кроком створити сучасний та комфортний молодіжний простір.

#USAID Ukraine – USAID Україна

 

Додати коментар