У Переяславській громаді з професійним святом привітали працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення (Фото)

19 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Щорічно в Україні, це свято відзначається  у третю неділю березня.

Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті будь-якої громади, особливо зараз під час війни. Разом  ми пережили особливо складну зиму, гідно і стійко долали усі труднощі в тому числі завдяки невтомній праці комунальних служб.

Саме з цієї нагоди, сьогодні  17 березня, в приміщенні ЦКМ відбулися урочисті заходи за участі  керівництва громади та самої громадськості.

З вітальним словом до працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування  звернувся міський голова Вячеслав Саулко.

– Сьогодні ми не стільки святкуємо, як відзначаємо наших працівників житлово-комунального господарства і побуту. У цей день всі свої вітальні промови ми починаємо зі слів подяки кожному з них за виконану роботу за всіма напрямками.  Щира вдячність усім: двірникам і слюсарям ВУЖКГ,  ВУКГ, енергетикам,  тепловикам,  працівникам водоканалу і сфери побутового обслуговування….

Цього дня  відзнаки Переяславської міської ради та її виконавчого комітету за сумлінну працю та високий професіоналізм отримали понад два десятки кращих з кращих фахівців.

Винуватців заходу вітали і вокально-хореографічними номерами:  Єлизавета Хандошко, Гання Ляч, софія Леонова,  аматорський вокальний ансамбль «Берегиня», зразкова акробатично-хореографічна студія «Міраж», студія бального танцю «Dance Victory» та народний аматорський ансамбль української пісні «Водограй». Зазначимо, що цей колектив саме сьогодні відзначає 30-річчя з моменту заснування.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Додати коментар