Максима Дьоміна призначили новим керівником поліції Обухівщини: хто очолить Переяславський відділ замість нього

Як відомо, підполковник Максим Дьомін донедавна займав посаду начальника першого відділу поліції Бориспільського районного управління поліції. Сьогодні ж його призначили очільником Обухівського районного управління поліції – ProSlav.

Максима Дьоміна призначили новим керівником поліції Обухівщини: хто очолить Переяславський відділ замість нього

Представив нового очільника начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Працівники привітали нового очільника та побажали йому натхнення, сил та витримки у нелегкій роботі!», – йдеться у повідомленні.

Нині виконуючий обов’язки начальника першого відділу поліції Бориспільського районного управління поліції – Олег Немировський. Раніше він обіймав посаду заступника начальника відділу поліції №1 Бориспільського РУП ГУНП.

Відмітимо, що у 2022 році робота Переяславського відділку поліції на чолі з Дьоміним була спрямована на виконання пріоритетних завдань по боротьбі зі злочинністю, охороні громадського порядку та профілактики правопорушень. Також проведено роботу з установлення осіб за скоєння кримінальних правопорушень, протидії злочинів, пов’язаним із незаконним обігом наркотиків, їх збутом, місць виготовлення та вживання, перекриттям каналів постачання.

Зокрема, за минулий рік до ІКС ІПНП відділу поліції №1 Бориспільського РУП було зареєстровано 7470 повідомлень про події та кримінальні правопорушення. Поліцейські відмічають, що цей показник зменшився на 9,5% у порівнянні з 2021 роком (8258).

Розслідувано (направлено до суду) – 151 кримінальне провадження, (у 2021 році – 309).

Додати коментар