Весна, як Жінка, Жінка, як весна… (Фото)

Жінка… хто вона? З чим порівняти її життя, думки, відчуття? Де і в чому її сила? На перший погляд така тендітна та ніжна, мов стеблинка пшеничного колоска… Та це тільки на перший погляд…
А насправді, наші жінки сильні, вольові, розумні, які вражають силою духу. На їх долю завжди випадає більше турбот,та все ж долаючи будь які перепони вони такі ж прекрасні та усміхнені, неначе весняні квіти.
Тому й не дивно, що саме навесні ми відзначаємо Міжнародний жіночий день, адже жінка – то справжня берегиня сімейного затишку, яка, як і весна, дарує своїм рідним безкрайню любов і нове життя.
І сильна половина отримує важливе завдання, проявити всю свою фантазію, аби здивувати та привітати своїх: дружин, матерів, донечок, посестер…

Відтак чоловіки Переяславської громади на чолі з міським головою Вячеславом Саулком, приклали максимум зусиль, щоб зробити цей день особливим. 

Святковий концерт пройшов на ура, а чарівні артисти – виключно сильної статі, підкорили кожне жіноче серце. 

Квіти, відзнаки – це неабияке заохочення для прекрасної половини людства у цей день.

Дяка захисникам та захисницям за можливість відчути мить свята.

З гарним настроєм та квітами залишали Центр культури та мистецтв після концерту переяславці, дякуючи за це аматорам та організаторам святкового заходу (Відділ культури і туризму – керівник Валентин Шуткевич, Центр культури і мистецтв – Людмила Бездольна).
P.S. Дівчатка, давайте завжди пам’ятати, що ми, жінки, здатні бути саме жінкою не тому, що модно одягаємось і маємо сучасний зовнішній вигляд, а завдяки «лагідності духу», ніжному серцю й щирій душі. І не забуваймо про той дар і талант істинної краси, яким нас щедро наділила Матінка-природа.

Зі святом вас, доні, мами, дружини, берегині, сестри, бабусі, посестри!

 

 

Додати коментар