Благодійна виставка-продаж картин “Мелодія старого Переяслава” відбулася у ЦКМ

Сьогодні у стінах мистецької галереї Переяславського ЦКМ відбулася благодійна виставка-продаж картин “Мелодія старого Переяслава”. Були представлені роботи художниці Людмили Башук та учнів Студії Живопису при спілці майстрів “Мистецтво життя”Proslav відвідав захід, поспілкувався з організаторкою та готовий поділитись враженнями з вами.

“Тема картин “Мелодія Старого Переяслава”. Ми намагалися відтворити 18-19 століття, тому ми й вбралися в одяг того часу. Хтось у нас панянка, хтось селянка, хтось кума на базарі. Тут представлено близько 35 картин дітей і 30 моїх робіт. Ті дітки, що займаються давно приносили навіть по 3 картини.” – говорить про сьогоднішній захід організаторка Людмила Башук. 

Охочі могли насолодитися неймовірними роботами Людмили та юних художників. Пізніше картини можна було навіть придбати. “15% від продажу картин ми передамо волонтеру Руслану Стародубу, який скоро будуть вирушати до захисників на фронт.“ – говорить Людмила про благодійну складову заходу.

“Ми рік назад збиралися зробити цю виставку, але почалася війна. Рік почекали та вирішили зробити цю виставку благодійною.” – додає художниця.

Одягнуті по формату заходу могли взяти участь у розіграші картини Людмили.

Пропонуємо вам переглянути коротки фоторепортаж із цього заходу:

 

Додати коментар