Продовольчий бокс для наших захисників

Під час проходження тренінгу “Активні громадяни” для молодіжних рад, мали змогу познайомитися та потоваришувати з чудовими людьми з Кропивницького. Вони є членкинями ГО “Добромир” та разом з жителями Кропивницького реалізовують ініціативу “Годуємо патріотів”. Їхня команда годує патріотів в усіх куточках України, де того потребують. Такий продовольчий бокс ми отримали та передали місцевому волонтеру Руслану Стародубу, який далі відправить його воїнам, що стоять на захисті нашої свободи.
Продовольчий бокс від продовольчої ініціативи “Годуємо патріотів” ГО “Добромир” (Кропивницький) – це солодощі, набори сухих супів таа борщів, які легко та швидко можна приготувати в польових умовах. А ще – це тепло від дитячих малюнків та відчуття підтримки для всіх, хто цього потребує.
Завдяки таким місточкам і співпраці людей з різних куточків України, ці супи доїдуть до тих, кому так потрібна наша підтримка – і їжею також.
Привіт з дому – так наші військові говорять про ці супи та борщі.
Ми дякую всій команді ГО “Добромир” @dobromyrkrop , ваша праця – важливий влад в нашу Перемогу! – допис зі сторінки Молодіжної ради Переяславської громади.
 
 
 

Додати коментар