Національно-патріотичне виховання у навчальних закладах громади в умовах війни

         7 лютого відбулася зустріч за круглим столом на тему: «Національно-патріотичне виховання у навчальних закладах громади в умовах війни».

        Зустріч розпочалася з вітального слова заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксани Степаненко.

        Учасниками круглого столу були заступники з виховної роботи усіх навчальних закладів громади, відділ з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради, відділ освіти Переяславської міської ради, Молодіжний простір «Зустріч», громадська ініціатива «Корінь нації».

         Мета зустрічі: обговорення нової законодавчої бази щодо утвердження української та громадянської ідентичності, першочергові напрями та завдання щодо організації різнопланових заходів для усіх  навчальних закладів громади з метою формування національного мовно-культурного простору на основі утвердження державної мови, відродження та розвитку української культури,  популяризації історії України, її видатних особистостей, виховання патріотів, які володітимуть глибоким розумінням громадянського обов’язку.

Додати коментар