На війні загинув військовий із Переяслава Олександр Ільїних. Він захищав Україну з 2014 року

На війні з російськими окупантами загинув військовий з Переяслава Олександр Ільїних. Йому було 49 років.

Трагічну звістку про загибель друга повідомив переяславець Ігор Білокур – Переяслав.City

“Ще один Герой пішов до Бога. Олександр Ільїних, позивний “Кувирок”… Вся Україна запам’ятала, як ти в тилу ворога вивішував прапор. Орки тебе боялись, бо ти справжній козак. Ти був справжній друг”.

У коментарі Переяслав.City Ігор Білокур розповів, що був останнім, з ким Олександр говорив ввечері 6 лютого. Про те, що він загинув вночі, Ігорю повідомили побратими воїна.

Світлана Шевченко на своїй фейсбук-сторінці розповіла, що Олександр Ільїних обороняв країну в зоні проведення АТО з 2014 року.

“Був добрим, веселим, надійним – справжнім Героєм. Він захищав Україну з 2014 року, не залишився осторонь і з початку повномасштабного вторгнення. Щирі співчуття його дружині, моїй однокласниці Світлані Ільїних, сину і всім, хто знав Олександра”, – написала Світлана Шевченко.

У 2019 році Олександр Ільїних був серед військовослужбовців, які напередодні Дня Прапора встановили український стяг прямо біля позицій окупантів на Луганщині поблизу Кримського.

Фото: з фейсбук-сторінки Олександра Ільїних

“Я стою на Луганському напрямку, і мрію, щоб на Луганській облдержадміністрації майорів прапор нашої перемоги”, – сказав тоді Олександр.

У першому відділі Бориспільського РТЦК та СП офіційну інформацію про загибель воїна поки не підтвердили.

 

Додати коментар