“З Херсоном у серці” та для підтримки херсонців об’єдналися юні екологи, представники закладів освіти з усієї України

Сортувальна станція Переславської гімназії №3 працює постійно, тому з радістю та відповідальністю доєдналися до Всеукраїнського проєкту “Ужгород-Херсон: повернення Пластикожуя”, що відбувся в рамках проєкту ЄС-ПРООН “Європейський Союз задля посилення екологічного моніторингу Чорного моря”.
Цікаво було спостерігати за фотозвітом з процесу виготовлення таблички. Текст «Херсон – це Україна» організатори вирішили замінити, бо це твердження у херсонців не викликає жодного сумніву! А ось з Херсоном у серці нині живе кожен херсонець, незалежно від свого місцеперебування.
В планах розмістити пластикову табличку на ТРЦ Фабрика після його відбудови.
Вийшла чудова, справжня ювелірна робота на фрезерному верстаті.
Дуже цікаво, що команда херсонських екологів, навіть відмітили на карті України міста, які взяли участь у спільній важливій справі.
Дякуємо організаторам та Ольга Демченко за вашу наполегливу працю, за відзнаку та надісланий нашому закладу Сертифікат вдячності за активну участь у зборі пластику задля зменшення його шкідливого впливу на довкілля та створення пам’ятної таблички “З Херсоном у серці”. Хай подарунок – янгол береже кожного українця. 🙏
Разом ми велика сила 💙💛
Разом до Перемоги 🇺🇦

Додати коментар