Відбулася зустріч керівництва громади із внутрішньо-переміщеною молоддю

  24 січня 2023 року в залі засідань Переяславської міської ради відбулась зустріч з внутрішньо-переміщеною молоддю, яка знайшла прихисток у період війни та проживає на території Переяславської міської територіальної громади. У заході взяли участь 20 молодих осіб з Донецької, Луганської, Херсонської областей. З вітальним словом молодь зустрів міський голова Вячеслав Саулко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Степаненко, керівник програми «Мріємо та діємо» Віталій Вербицький.

    Молодих осіб було проінформовано з порядком надання державної грошової допомоги, отримання гуманітарної, медичної, правової допомоги. Також ознайомлено з роботою усіх відділів, служб, молодіжного центру, Молодіжної ради, які безпосередньо працюють з молоддю, та надані відповідні контакти. Наприкінці зустрічі кожна молода особа отримала гуманітарну допомогу та взяла участь у грі «Мафія».

    Поставка гуманітарної допомоги в громаду стала можливою завдяки співпраці з проектом «Зміцнення громадської довіри» (UCBI III) в межах програми «Мріємо та діємо», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Продуктові набори надані в межах програми «Мрімо та діємо».

    Зустріч відбулася за підтримки відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради, центру соціальних служб міської ради, служби у справах дітей та сім’ї міської ради, управління соціального захисту населення міської ради, Молодіжної ради Переяславської міської територіальної громади, Молодіжного центру «Зустріч».

????????????????????????????????????

 

    

Додати коментар