Ігор Клименко – новий виконувач обов’язків міністра МВС: коротка біографія

Після трагічної загибелі Дениса Монастирського, виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ України призначили керівника Нацполіції – Ігоря Клименка. 

В уряді також повідомили, що після обговорення із Верховною Радою буде подання на призначення нового керівника відомства.

Біографія Ігоря Клименка

До призначення очільником Нацполіції Ігор Клименко майже два роки був заступником Сергія Князєва, пройшовши довгий кар’єрний шлях від психолога центру МВС і до відповідального за кадрове забезпечення у поліції.

Ігореві Володимировичу Клименку 50 років (народився 25 жовтня 1972 року). Рідне місто – Київ. Закінчив Харківський військовий університет, служив у ракетній військовій частині. Заочно закінчив Одеський державний університет та отримав кваліфікацію – психолог.

В органах служить 25 років. Починав психологом Центру практичної психології Управління МВС у 1998 році, а вже за рік став старшим психологом. Далі був співробітником Спеціального миротворчого центру.

Протягом чотирьох місяців у 2002 році брав участь у миротворчій операції на території республіки Югославія у Косово. Відтак два роки очолював відділення професійного психологічного відбору при Управлінні МВС України в Харківській області.

Джерело

 

Додати коментар