На Київщині розбився гвинтокрил: загинув міністр внутрішніх справ Монастирський та його заступник

У результаті падіння гвинтокрила у Броварах на Київщині загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ – Переяслав.City

Вранці 18 січня у Броварах Київської області впав гелікоптер. У катастрофі загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, державний секретар міністерства Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін.

Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко.

“Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар”, — написав він.

Очільник Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що гвинтокрил впав пояд із дитячим садком та житловим будинком.

“Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. На місці працюють всі оперативні служби”, — написав посадовець.

Станом на 10:30 відомо про 18 загиблих, серед них троє дітей та 29 поранених, серед яких — 15 дітей. Потерпілим надається вся необхідна допомога, повідомив Кулеба.

Керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з «гарячих» точок, заявив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, державний секретар міністерства Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін.Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін, державний секретар міністерства Юрій Лубкович

Додати коментар