Міський голова про ситуацію з енергопостачанням у громаді

⚠️ З настанням холодів маємо ускладнену ситуацію з електропостачанням по всій території України, в тому числі і в нашому місті та загалом у громаді. Споживання світла у зв’язку зі зниженням температури зросло. Відповідно, зріс дефіцит потужності.
💡 Доволі часто доводиться чути невдоволення мешканців про недотримання графіків відключень. У когось, за словами, відключають більше, у когось менше. Хочу наголосити, що фахівці ДТЕК роблять усе можливе для подачі електроенергії рівномірно до усіх помешкань.
‼️ Однак, хочу підкреслити, що міська влада, на жаль, не має можливості формувати або якимось чином редагувати графіки.
Ми звернулись до керівництва ДТЕК з метою зняти соціальну напругу та надати роз’яснення населенню щодо нових графіків відключення, врегулювати проблемні питання. Натомість, керівництво ДТЕК, запевнило нас, що найближчим часом надасть відповідні роз’яснення. Закликаю всіх свідомо відноситись до ситуації, не піддаватись негативному настрою та сподіватись, що найближчим часом графіки подачі електроенергії все ж стануть більш комфортними для населення.
❗️В той же час хочу повідомити, що всі об‘єкти критичної інфраструктури: котельні тепломережі, водогін, очисні споруди підключені до мережі.
🇺🇦 Тримаймо стрій та разом працюємо заради Перемоги! – допис зі сторінки міського голови Вячеслава Саулка.

Додати коментар