У Переяслав завітав відомий футболіст Микола Матвієнко: відвідав рідний університет та поспілкувався з підростаючими чемпіонами

Університет Григорія Сковороди в Переяславі славиться своїми випускниками. Приміром, цьогоріч його закінчив відомий український футболіст, захисник ФК «Шахтар» та збірної України, триразовий чемпіон України, чотириразовий переможець Кубка України, дворазовий півфіналіст Ліги Європи (2015/16, 2019/2020), фіналіст Юнацької ліги УЄФА 2014/2015 роківМикола МатвієнкоЗа повідомленням сайту закладу, він навчався на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я. 

Днями Матвієнко завітав до закладу за дипломом. Подякував за гнучку організацію освітнього процесу в УГСП та передав найкращі побажання від гравців ФК «Шахтар» та збірної України ректору колективу рідного університету та факультетно. Провівши міні екскурсію закладом своїй дружині, зустрівся з юними гравцями команди «Матадор».

Повідомляється, що на згадку про зустріч Микола подарував футболки збірної України та команди «Шахтар» юним футболістам, кафедрі спортивних ігор та майбутньому музею спортивних звитяг студентів УГСП. Навзаєм отримав подарункову чашку від десятилітніх гравців команди «Матадор».

Додати коментар