Українці обрали для себе улюбленого іноземного лідера з усього світу: антирейтинг нікого не здивував

Українці пройшли чергове опитування, де висловили свою думку щодо політиків Європи та світу

Стало відомо про те, кому на сьогоднішній день українці довіряють найсильніше. Йдеться про лідерів закордонних країн, і результати приємно вражають.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного на запит центру “Нова Європа” .

Виявилося, що зараз наші громадяни найбільше довіряють президенту Польщі Анджею Дуді. Він став лідером тієї країни, яка допомагала і допомагає Україні після 24 лютого найсильніше.

Польський лідер очолює цей рейтинг уже другий гол поспіль і залишається лідером симпатій у людей. Йому довіряє 87% людей.

Друге місце у президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена – 79%. Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн на третьому місці – 73%.

А ось антирейтинг очолив лідер країни терориста, яка вже 9 років не дає нам спокійно жити. Йдеться про Володимира Путіна, і не дивно, що українці зовсім йому не довіряють. Тут більше питання до тих українців, які не висловили вотум недовіри до нього, бо таких лише 97%.

На другому місці президент Білорусі з відсотків недовіри 94%, а замикає трійку антилідерів президент Китаю, який так і не засудив війну, і продовжує співпрацювати з терористами.

Крім того, інші опитування показали, що українці не погодяться ніколи в житті на жодні територіальні поступки, оскільки в такому разі це ніколи не закінчиться. Ми всі приймемо лише повну перемогу.

Джерело

Додати коментар