Депутати затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки колишнього військового містечка в постійне користування

2 грудня голова Переяславської громади Вячеслав Саулко провів засідання позачергової 42 сесії Переяславської міської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. У засіданні також взяли участь: секретар ради Лідія Оверчук, заступник міського голови Ольга Огієвич, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, керівники окремих структурних підрозділів виконкому та міської ради, представники місцевих ЗМІ. Депутати розглянули питання порядку денного: про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення, розташовану у місті Переяславі Київської області по вул. Сікорського Михайла та передачу її в постійне користування комунальному підприємству “Переяславське виробниче управління комунального господарства Переяславської міської ради”.

Рішення було одностайно схвалене депутатами. Також перед засіданням сесії депутати провели засідання комісії з питань земельних відносин, яка рекомендувала до розгляду проект даного рішення.

З протоколами поіменного голосування можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:

 

Результати поіменного голосування_42 позачергова сесія_02.12.2022

Додати коментар