У Переяславі для дітей провели майстер-клас з виготовлення оригінальних ялинкових іграшок ВІДЕО

Ялинкові іграшки, що не б’ються і оригінально прикрасять новорічне дерево, навчалися створювати діти та їхні мами на майстер-класі в молодіжному центрі “Зустріч” – Переяслав.City

Переяславська майстриня Наталія Шульга розповіла, що впоратися із створенням паперових іграшок можуть навіть найменші діти, а виглядають такі прикраси незвичайно. Спочатку папір скручують у трубочки, а потім плетуть з них іграшки. Для виготовлення не потрібно навіть клею.

– В інтернеті можна знайти багато схем для різноманітних фігурок. Ми сьогодні освоїли техніку і створили по одній іграшці: кульки, оленята, зірочки вийшли бездоганно навіть у малечі та початківців. І дорослі до нас долучились, бо заняття це справді цікаве і захоплююче, – каже Наталя.

Учасники майстер-класу заздалегідь зареєструвалися онлайн, аби організатори підготували достатню кількість матеріалів для всіх бажаючих. Обіцяють і надалі анонсувати подібні креативні заходи на сторінках молодіжного простору в соціальних мережах. Участь безкоштовна.

Додати коментар