ХатаNET робить все можливе, щоб користувачі мали інтернет-зв’язок

Друзі, термінове повідомлення для жителів Переяслава та навколишніх сіл, де ми надаємо послуги.
руzня вкотре обстріляла енергетичну інфраструктуру України, і наше місто не оминула доля невеличкого блекауту. На зараз ми не знаємо як довго нам доведеться сидіти без електроживлення, але тим не менше, наша команда в строю і працює над тим щоб як можна довше надавати послуги інтернет. Наразі всі працівники заводять генератори на критичних вузлах зв’язку, замінюють акумулятори на заряджені, та всіляко підтримують зв’язок. Але що, якщо…
На більшості вузлів, автономного живлення вистачить на 8-12 годин.
По місту та деяких селах, ми маємо змогу працювати з генераторами, в такому випадку зможемо протриматись добу або й навіть дві.
В нашому офісі працює Wi-Fi, якщо критично вам без зв’язку заходьте в гості, користуйтесь)
Якщо відсутність електроенергії затягнеться, і ресурси не дозволять постійно підтримувати роботу нашої мережі, технічні бригади ХатаNET I кращий інтернет Переяслава також будуть їздити по місту та селам з терміналами Старлінк, та на декілька годин в кожному місці надавати доступ до інтернет (орієнтуйтесь на сільради) .
Особисті прохання від мене.
1. Якщо ви бачите на заправках працівників ХатаНет, дуже прошу пропустіть їх без черги. Якщо ми на заправці, значить нам конче потрібно паливо для генераторів. Від цього залежить наявність зв’язку, оперативне реагування екстрених служб, а іноді навіть і чиєсь життя.
2. Якщо у вас пропав зв’язок, в період відсутності світла – не панікуйте. Ми все відслідковуємо, все бачимо, і намагаємо реагувати максимально швидко. Не телефонуйте в цей момент нам на колцентр , він просто не справиться з великою кількістю дзвінків. Знайте, ми працюємо! І без зв’язку вас не залишимо.
3. Ну і тримаємось купи. Краще пару днів без світла, ніж все життя з лаптями та матрьошками!
Все буде Україна! – звернення у FB одного з керівників компанії ХатаNET Олександра Петруні.

Додати коментар