Відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, легалізації трудових відносин та забезпечення своєчасності сплати податків

      28.10.2022 року в залі засідань Переяславcької міської ради відбулося  засідання комісії  з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення),  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, легалізації трудових відносин та забезпечення своєчасності сплати податків.        Проводила   засідання голова комісії,  заступник   міського   голови   Ольга  Огієвич.

       На комісії розглядалось питання про вжиті заходи щодо погашення заборгованості по заробітній платі, по податках  до бюджету Переяславської міської громади та сплати ЄСВ до пенсійного фонду. Заслухали на комісії   та  у телефонному режимі  інформацію 54  суб’єкти  господарювання, які здійснюють діяльність на території Переяславської міської громади, про причини  виникнення  боргу  та  терміни  погашення заборгованості.  

      За рішенням комісії та за погодженням із суб’єктами господарювання встановлено терміни  погашення  заборгованості.                                                 

Ольга МУСІЄНКО  секретар комісії

Додати коментар