Відбулася акція «Безпека на дорозі та у громадських місцях»

26 жовтня 2022 року в НЦК «Зустріч» для учнів 5-6 класів Переяславської гімназії №1 та №2 відбулася акція «Безпека на дорозі та у громадських місцях».
Роз’яснювальну роботу щодо правил протипожежної безпеки надав провідний фахівець відділу організацій заходів цивільного захисту Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Денис Порохня. Щодо надання першої домедичної допомоги при травмах надала покрокову інструкцію завідувач міської амбулаторії, сімейний лікар КНП «Переяславський ЦПМСД» Вікторія Шевель. Також були згадані правила дорожнього руху та ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами. Діти активно задавали та відповідали на запитання, охоче дискутували.
Організатори акції: відділ фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я, молодіжний простір «Зустріч», відділ освіти. За сприянням відділу культури та туризму Переяславської міської ради.
Проведення такої акції для учнів усіх навчальних закладів Переяславської міської територіальної громади заплановано щотижня, адже діти – це квіти нашого життя! І це не просто фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. Вони – наше майбутнє!

 

Додати коментар