Відбулися чергові засідання постійних комісій міської ради

18 жовтня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, яке провів депутат міської ради, голова комісії Юрій Анікієв.

У заході взяли участь: члени комісії – депутати міської ради, секретар міської ради Лідія Оверчук, заступники міського голови Ольга Огієвич та Оксана Степаненко, представники структурних підрозділів виконкому та міської ради – доповідачі з профільних питань.

Після обговорення члени комісії рекомендували відповідні проекти рішень до розгляду на засіданні чергової 39-ої сесії міської ради.

У залі засідань Переяславської міської ради  відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, роботи з молоддю, фізкультури та спорту, соціального захисту населення та охорони здоров’я, яке провела голова комісії – депутат міської ради Ірина Слюсар.

У засіданні взяли участь: члени комісії, депутати міської ради, секретар міської ради Лідія Оверчук, заступники міського голови Ольга Огієвич та Оксана Степаненко, керуюча справами виконкому Тетяна Гич, представники структурних підрозділів виконкому та міської ради – доповідачі з профільних питань.

Присутні члени комісії розглянули питання, що відносяться до її компетенції та рекомендували їх до розгляду на засіданні чергової 39 сесії міської ради.

Також, 18 жовтня у залі засідань Переяславської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів, яке провів депутат міської ради, голова комісії Олексій Дикий.

У роботі засідання взяли участь: депутати міської ради, секретар міської ради Лідія Оверчук, заступник міського голови Ольга Огієвич, представники структурних підрозділів виконавчого комітету та міської ради – доповідачі з профільних питань.

Присутні заслухали та обговорили профільні питання порядку денного, прийняли по них відповідні рішення. Розглянуті та підтримані проекти рішень буде рекомендовано до розгляду на засіданні чергової 39-ої сесії Переяславської міської ради.

Протоколи поіменного голосування постійних комісій можна завантажити тут:

Результати поіменного голосування_комісія бюджет-18.10.2022

Результати поіменного голосування_комісія освіта-18.10.2022

Результати поіменного голосування_комісія соц екон_18.10.2022

Додати коментар