З 20 жовтня у Переяславській громаді розпочнеться опалювальний сезон – рішення виконкому

Сьогодні, 18 жовтня, на засіданні виконавчого комітету міської ради, вирішили розпочати опалювальний сезон 2022/2023 року у Переяславській міській територіальній громаді вже з 20 жовтня 2022 року. Рішення прийняли, зважаючи на середньодобовий температурний режим, що спостерігається останні кілька днів. 

З 20 жовтня у Переяславській громаді розпочнеться опалювальний сезон – рішення виконкому

Керівникам усіх підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, які мають котельні, не лише доручено забезпечити безперебійне функціонування систем теплопостачання в опалювальний період, а й взяти під особистий контроль питання енергозбереження (енергоефективності). Намагатимуться забезпечити й безперебійну подачу електроенергії та води, проте робитимуть це з поправкою на імовірне запровадження графіків відключень. 

Поза тим, у громаді забезпечать  безперебійну роботу  диспетчерських та аварійних служб, їх оперативне реагування  на можливі аварійні ситуації, які можуть виникати під час проходження опалювального сезону.

«Вже протягом 3 днів середньодобова температура була близько +8 °C, що і дає нам сигнал для початку опалювального сезону в нашій громаді», – додав міський голова Вячеслав Саулко.

Додати коментар