Привітання органів міського самоврядування міста Переяслава-Хмельницького з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України

Дорогі захисники України, шановні переяславці!

Прийміть  найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника України, Днем українського козацтва – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних чоловіків!

Цей день символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України, і ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, шануємо Героїв України за їх безсмертний подвиг.

Пресвята Богородиця в усі часи вважалась заступницею народу України, покровителькою українських козаків та військових, які боронили нашу рідну землю від ворогів. Незламний козацький дух та глибока віра віками формували витривалий характер українців, давали наснагу в боротьбі за свободу. Сила та єдність нашого народу пройшла випробування вогнем та мечем.

Тож складемо сьогодні щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб покрила своїм омофором український народ та наше військо, повсякчас підтримувала нас, плекала мужність українських військовослужбовців й оберігала їхні життя.

Слава Україні! Слава її захисникам!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Тарас Костін

Додати коментар