Опалювальний сезон буде складний. Проте урядовці обіцяють, що будинки українців без тепла не залишаться

Урядовці вже попередили нас про складний опалювальний сезон. Однак все ж обіцяють, що будинки українців без тепла не залишаться.

У Департаменті комунальних послуг та комунального обслуговування Мінрегіону пояснили, що рішення про початок та закінчення опалювального періоду ухвалюється органами місцевого самоврядування з урахуванням кліматичних умов. Опалювальний сезон 2022-2023 розпочнеться, коли протягом трьох діб середня температура повітря на вулиці становитиме +8 градусів і нижче.

Прохання до всіх – давайте наберемося терпіння і будемо толерантними. Ситуація дуже непроста, не треба забувати, що в країні війна, ворог дуже підступний і безжальний  останні дні цілями російських ракет стали об’єкти критичної інфраструктури. Керівництво громади, підприємства та служби критичної інфраструктури роблять і робитимуть все від них залежне, аби максимально уникнути непередбачуваних ситуацій. Наша ж лепта у спільну справу – не панікувати, набратися терпіння, подумати про можливу альтернативу газовому та електроопаленню, запастися теплими речами та максимально утеплити власні помешкання.

Тримаймося, разом до перемоги!

Додати коментар