«Тобі, наш захисник!»: волонтери міста закликають переяславців підготувати подарунки захисникам. Їх надішлють у різні куточки України

Уже за кілька днів, 14 жовтня – День захисників та захисниць України. З цього прекрасного приводу у нашому місті та громаді стартує волонтерська акція «Тобі, наш захисник!». Місцеві волонтери пропонують підготувати святкові подарунки тим, хто боронить нашу рідну Україну, визволяє її від рашиських загарбників, мерзне у сирих окопах, йде на штурм під зливою куль, щодня дивиться у вічі смерті задля кожного з нас. ProSlavрозповідає про суть акції та те, як долучитися до неї.

«Кожен може зібрати пакуночок з печивом чи іншими смаколиками, скласти до пакуночка чай, каву, теплий светер чи носочки, дощовик, оберіг, малюнок, лист-вітання. Ваші подарунки будуть символом підтримки та великої вдячності для наших захисників» – розповідають організатори та додають, що гостинці полинуть до захисників у різні куточки нашої України.

Повідомляється, що доставити їх адресатам допоможуть незламна Інна Марченко та її команда й родина Переяславської філії «Нової Пошти» разом з Олександром Грановським. 

Дарунки збиратимуть з 10 по 13 жовтня, з 10:00 до 18:00 у пунках збору – Молодіжний центр «Зустріч», вул. Сковороди, 81 та актова зала й соціально-гуманітарний відділ Університету Григорія Сковороди в Переяславі (вул. Сухомлинського, 30)

Телефон для довідок: 093-739-49-49

Серед організаторів акції: Перший відділ Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Переяславська міська рада (Відділ культури і туризму та Відділ освіти), Університет Григорія Сковороди в Переяславі й Молодіжний центр «Зустріч»

Не згайте можливості висловити свою вдячність захисникам – вони символ незламності нашого народу для всього світу. Нації, що повстала й бореться за свою свободу. 

Додати коментар