Вітали освітян громади (Фото)

У першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Свято людей, професія яких  поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість.

 Із цієї нагоди у стінах БХТДЮМ міський голова Вячеслав Саулко, його заступник Оксана Степаненко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, голова профспілки працівників освіти громади Анелія Ковальська привітали кращих з кращих представників навчальних та позашкільних закладів освіти громади. Традиційно для педагогів було підготовлено Подяки та Грамоти Міністерства освіти і науки, Київського обласного департаменту освіти, міської ради, відділу освіти та профспілки, квіти і щира людська вдячність.

Міський голова Вячеслав Саулко: У наш з вами непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а отже ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Саме ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни…

Висловлюємо щиру вдячність вам за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм учням...”

Освітяни тепло привітали своїх колег, які пішли в цьому році на заслужений відпочинок та побажали успіху молодим вчителям, в яких 2022-2023 навчальний рік став першим роком трудової діяльності в освітній галузі. 

Вітальні номери для витуватців заходу підготували вихованці колективіт Будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді. Ведуча свята – Тетяна Ковшун.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Додати коментар