Cтало відомо про загибель ще двох захисників з Переяславщини: «на щиті» з війни повертають Роман Довгиш та Олександр Мисан

На прикрість, попри успіхи контрнаступу, війна додає й новин з присмаком гіркого полину. «На щиті» з війни повертаються переяславці, старший навідник мінометного розрахунку мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону, солдат Роман Довгиш та командир бойової машини – командир відділення механізованого відділення механізованої роти, механізованого батальйону, молодший сержант Олександр Мисан. Трагічною звісткою з самого ранку поділився у своєму Facebook міський голова Вячеслав Саулко.

Роман Довгиш та Олександр Мисан

«Роман почав свій шлях захисника в рамках повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну з квітня цього року, залишившись вірним військовій присязі, виявивши мужність та стійкість, загинув у бою за Батьківщину в районі с. Смірне на Донеччині. 

Роман Довгиш
Роман Довгиш

Олександр йшов шляхом воїна від початку цієї війни – з 2014 року. Загинув 23 вересня під час обстрілу в районі н.п. Миколаївка 2-га на Донеччині з боку збройних сил російської федерації захищаючи волю та незалежність України» – ділиться Вячеслав Володимирович та додає, що скільки б не випадало на наші долі втрат кожна з них сприймається однаково боляче і додає ціни цій війні і нашій прийдешній неминучій перемозі. 

Олександр Мисан
Олександр Мисан

«Маємо не схибити, не зрадити пам’яті про всіх наших хлопців, вибороти кожен кілометр нашої землі, відстояти кожну людську долю. Маємо жити за себе і за них. Боже, яку ж непомірно велику ціну ми платимо за волю і незалежність України… – зазначає Саулко.

Дві дві епіграми – дві непоправні втрати для нашої громади, усіх хто знав, любив та поважав Романа та Олександра. Гине цвіт нації, її велика гордість, надія і опора. Потрійна слава Героям та вічна і світла пам’ять!

Додати коментар