Переяславська громада висловлює вдячність благодійному Фонду «Восток SOS» за гуманітарну допомогу

У цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі, бо ця війна – величезне випробування для усіх нас. Випробування на людяність і розуміння. Тому підтримка населення є надзвичайно важливою в умовах військової агресії російської федерації проти України.

За сприянням міського голови Вячеслава Саулка була налагоджена результативна взаємодія з дирекцією БФ «ВОСТОК SOS» на території Переяславської громади. Центр соціальних служб Переяславської міської ради висловлює щиру вдячність благодійному Фонду «ВОСТОК SOS» за надану гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, які перебувають на території нашої громади та підтримку найуразливіших верств населення – родин, що виховують дітей з інвалідністю, які перебувають на обліку, як сім’ї, які потребують соціальної підтримки. 

Працівники центру соціальних служб організували та забезпечили видачу гуманітарної допомоги від Фонду. Завдяки команді «ВОСТОК SOS» гуманітарний вантаж із харчових продуктів та засобів гігієни отримали 120 родин найуразливіших категорій Переяславської громади.

Провідний фахівець із соціальної роботи                                             Майя ПОГРЕБНА

 

Додати коментар