Пишаємося нашим земляком

“…Сьогоднішній герой — уродженець Переяславщини, за освітою вчитель креслення та інформаційних технологій, старший інспектор відділу чергової частини, капітан поліції, Іван Колядич.
Свою службу в лавах патрульної поліції Іван розпочав у Києві в 2015 році👮‍♂️
“Пам’ятаю, як багато охочих було на відборі та якими важкими були випробування для початківців, проте я пишаюсь, що був серед тих, хто виїхав на патрулювання вперше”.
Чоловік прослужив майже рік на посаді заступника командира роти в Шевченківському районі та отримав запрошення перевестися до Борисполя.
Сьогодні поліцейський корегує роботу чергових нарядів, він, без перебільшення, є очима та вухами кожного інспектора, який прямує на виклик. Це дуже відповідальна робота, що потребує неабиякої зосередженості та уважності☝️
У вільний від роботи час Іван займається спортом, бо вважає, що це — доступне джерело самовдосконалення для кожної людини🏃‍♂️Це допомагає самоорганізуватися та підтримувати в формі не лише тіло, а й дух.
Також поліцейський полюбляє прогулянки на яхті по Дніпру в компанії коханої дружини та друзів, адже природа це чудовий спосіб зняти втому після важкого робочого тижня.
Іван із тих людей, які впевнено йдуть до мети: це стосується роботи, спорту і, навіть, кохання. Два роки тому він зустрів свою кохану, і весь цей час долав перепони на шляху до серця Алли, доки цього літа закохані не побралися❤️Молода сім’я навіть встигла завести домашню улюбленицю, кішку на ім’я Сіма🐈
Ми пишаємося працювати пліч-о-пліч із такими людьми, як капітан Іван Колядич, адже точно знаємо, що разом наближаємо нашу перемогу, крок за кроком. Ми це ви💪” – допис зі сторінки ФБ Патрульна поліція Борисполя

Додати коментар