У громаді відбувся захід присвячений Дню фізичної культури та спорту (Фото)

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Сьогодні, 9 вересня, у Переяславській громаді відбувся захід присвячений Дню фізичної культури та спорту. Сюди були запрошені кращі люди громади зі світу спорту.

На честь запрошених прозвучало багато теплих слів від заступника міського голови Оксани Степаненко і  начальника відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерія Мільгевського; було чимало подяк – від області, району та місцевого самоврядування. Піснями присутніх привітали Єлизавета Хандошко, Валентин Шуткевич та Анна Ляч. Ведуча заходу – Влада Черненко.

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя.

Спорт уособлює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров’я, а й загартовує характер і волю.

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто працює у сфері фізичної культури, – педагогам, тренерам і спортсменам, чиїми перемогами ми по праву пишаємося. Впевнені, спорт у Переяславській громаді й надалі буде успішно розвиватися, і стане невід’ємною частиною життя всіх наших жителів.

Бажаємо всім щастя, миру, міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги та примноження здобутків. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для більшого розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади.

Додати коментар