Дітвора розмалювала автівку, яка вже завтра вирушить на допомогу нашим захисникам

Настрій переяславській малечі та дітворі з числа ВПО сьогодні піднімали активісти проекту «Київщина – це ми…»

Дітворі дозволили балончиками розфарбувати все і навіть… авто. Активісти спільно  з Центром соцслужб громади (керівник – Юлія Лялька) зробили все можливе, щоб дітлахи хоч на деякий час забули про війну. Щоб вони могли знову радіти життю. І це, здається, вдалося…

Найбільший захват у дітлахів викликало розмальовування цивільного авто у кольори хакі. Всього за кілька хвилин звичайна, на перший погляд, непримітна Mitsubishi перетворилась у справжню військову автівку. І головне, відразу після цього свята вона відправиться до наших воїнів, щоб допомогти їм у боротьбі з російською ордою.

Паралельно дітвора розмальовували велетенський банер, де й мали змогу сфотографуватися напам’ять і одразу(!) отримати із цим фото цілу газетну шпальту. Ну хіба не диво?)

Ще однією фішкою заходу став майстер-клас зі створення ляльки-мотанки. Створених власними руками ляльок дітлахи передадуть військовим.

А ще діти особисто поспілкувалися з героями своєї країни – українськими військовими. Воїни розповіли про поводження з вибухонебезпечними предметами та провели для дітлахів заняття з надання першої медичної допомоги.

Задоволення від спілкування отримали всі. Дітлахи познайомились з мужніми українськими воїнами. Останні ж побачили, заради кого вони воюють. Цей зв’язок, ця довіра між дітьми та військовими, які виникли під час свята – їх просто неможливо описати словами. І в такі моменти особливо хочеться мирного українського неба..для них, для нас, для всіх…

Наприкінці заходу юних митців активісти пригостили солодощами.

Додати коментар