Вулицю Золотоніське шосе вже почали ремонтувати, але є одне «але»: пояснення мера

Сьогодні розпочався ямковий ремонт найболючішого шляху у нашій громаді – Золотоніського шосе. Роботи проводять без використання бюджетних коштів – написав на своїй сторінці у Facebook голова громади Вячеслав Саулко.

«Знаю і розумію, що ямковий ремонт – це тимчасове рішення. Найближчим часом планується повноцінний ремонт цієї дороги, але поки дорогою хоча б можна буде проїхати» – пояснює мер.

8 серпня 2022 року, на 35-ій сесії Переяславської міської ради, серед іншого, скоригували бюджет громади і, зокрема, передбачили понад 8 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиці Золотоніське шосе. Планується, що 5 мільйонів гривень надійдуть з резервного фонду місцевого бюджету. Тоді у  відділі капітального будівництва капітального будівництва та ЖКГ Переяславської міської ради журналістам ProSlav пояснили, що з дня на день вони отримають проєктно-кошторисну документацію та оголосять тендер, який триватиме близько місяця. Планувалося, що наприкінці вересня розпочнеться безпосередній капітальний ремонт. Відтак, ямковий ремонт це певний «пріквел» (у мові кіноматографу – «те, що передує основній дії») або «передмова» до прийдешнього капітального ремонту.

Додати коментар