Молодь громади запрошують до «Діалогів перемоги»: на часі обговорити її участь у відновленні країни

Молодіжна рада Переяславської громади запрошує молодь міста та громади поділитися своєю думкою та взяти участь у зустрічі «‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України». Вона відбудеться 2 вересня 2022 року о 12:00 в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. За повідомленням організаторів усі охочі будуть обговорювати роль молоді у відновленні України.

Молодь громади запрошують до «Діалогів перемоги»: на часі обговорити її участь у відновленні країни

«Поговоримо про участь молоді у повоєнній відбудові країни, участь молодіжних рад у захисті та збережені молодіжної політики та інфраструктури, посилення впливу молодіжних рад як інструменту прийняття рішень в інтересах молоді. Ваша участь в обговоренні допоможе розробити пропозиції по залученню молоді у життя громад в Україні та дасть можливість реалізувати молодіжну ініціативу у вашій громаді. Так-так,  учасники та учасниці діалогів отримають можливість підтримки молодіжних ініціатив, розроблених у межах проведення діалогів» –коментують організатори.

Усі охочі долучитися до зустрічі наживо (в університеті) мають зареєструватися за цим посиланням: https://forms.gle/DABQcxrtGwXkkctg8

Протягом тижня вам надійде відповідь про вашу участь у діалогах.

Беруть участь у «Діалоги перемоги» та допомагайте розвивати громаду разом з нами!

Ініціатива «‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України» впроваджується ГО «Молодіжна платформа» за сприяння ПРООН, підтримки Міністерства молоді та спорту України та за фінансової підтримки Європейського Союзу й Міністерства закордонних справ Данії.

Додати коментар