Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень щодо перейменування вулиць, провулків, на території Переяславської міської територіальної громади

На виконання рішення Переяславської міської ради №19-35-VIII від 18.08.2022 «Про проведення громадського обговорення змін геонімів (назв вулиць, провулків, площ, парків, скверів, тощо) на території Переяславської міської територіальної громади» (рішення у причіпному файлі внизу) виконавчий комітет Переяславської міської ради інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків на території Переяславської міської територіальної громади.

Організаторами громадського обговорення визначено – Управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради (далі – Управління), Відділ культури і туризму  Переяславської міської ради та інших суб’єктів(за згодою), що готують подання про внесення змін до геонімів (назв вулиць, провулків, площ, парків, скверів, тощо) на території Переяславської міської територіальної громади.

Перелік назв вулиць, які пропонуються до перейменування зазначено в додатку до рішення № 19-35-VIII від 18.08.2022 «Про проведення громадського обговорення змін геонімів (назв вулиць, провулків, площ, парків, скверів, тощо) на території Переяславської міської територіальної громади» (рішення додається):

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням), а також  протоколи проведених зборів жителів громади подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юридичні особи),  прізвища, імені,  по батькові  (фізичні особи) та  адреси до 18 жовтня включно, на поштову адресу: 08400, вул. Б.Хмельницького, 36/29, м. Переяслав, Бориспільський район, Київська область або на електронну адресу управління містобудування, архітектури та використання земель: arhper@ukr.net 

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питань, що винесено на громадське обговорення можна отримати в управлінні містобудування, архітектури та використання земель за адресою: 08400, вул. Б.Хмельницького, 36/29, м. Переяслав, Бориспільський район, Київська область або електронною поштою: arhper@ukr.net та за телефоном (04567) 5-36-91.

Відповідальна особа за збір інформації та організацію проведення громадського обговорення – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради – Акуленко Наталія Іванівна.

Після 18.10.2022 р Управління містобудування, архітектури та використання земель виконавчого комітету Переяславської міської ради разом з Відділом культури і туризму  Переяславської міської ради визначають місце та дату проведення остаточних загальних зборів.

Про дату і місце проведення загальних зборів жителів Переяславської міської територіальної громади щодо підбиття остаточних підсумків піднятих питань у формі громадського слухання буде додатково повідомлено на офіційному сайті Переяславської міської ради. 

До участі у громадських обговореннях запрошуються зацікавлені особи
 та усі бажаючі жителі Переяславської міської територіальної громади. На даних зборах будуть оголошені пропозиції жителів громади та протоколи зборів по окремих вулицях, які будуть надані до управління містобудування, архітектури та використання земель до 18 жовтня 2022 року.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Переяславської міської ради протягом 5 днів після проведення громадських слухань.

Управління містобудування,

архітектури та використання земель 

виконавчого комітету Переяславської

міської ради

Про проведення громадського обговорення змін геонімів

 

 

Додати коментар