У День Незалежності України по всьому світу організуються ланцюги єдності на центральних вулицях міст

У День Незалежності, 24 серпня, українці у різних країнах проведуть акцію The Free World Gathering, організувавши ланцюг єдності на центральних вулицях міст.

Про це повідомляють у пресслужбі Мінкультури.

The Free World Gathering – ланцюг єдності на центральних вулицях міст.
«У День Незалежності, 24 серпня, українці у різних країнах вийдуть на центральні вулиці міст та візьмуться за руки, щоб утворити живі ланцюги. #TheFreeWorldGathering – акція, покликана об’єднати українців у всьому світі. Вона прагне звернути увагу світової спільноти до війни в Україні та покаже, що свобода — наша спільна найвища цінність, а воля — наш спосіб мислення», – йдеться у повідомленні.

Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно зайти на freeworldgathering.com, знайти своє місто на карті та вказати точне місце на головній вулиці, де ви плануєте стояти.

«Побачивши цю позначку, інші учасники можуть стати поруч із вами. Ви також можете знайти мітки людей, які вже це зробили, і зайняти місце поряд з ними, щоб продовжити ланцюжок. Кожен може стати координатором The Free World Gathering у своєму місті. На сайті є інструкції, як це зробити», – розповіли у міністерстві.

 

Додати коментар