Відбувся волейбольний турнір присвячений пам’яті Анатолія Нетаврованого

Як приємно чути слова вдячності на честь пам’яті мого батька Нетаврованого Анатолія Антоновича, який 33 роки пропрацював вчителем фізичного виховання у нашій Дем’янецькій гімназії.

Ось уже четвертий рік у селі, з ініціативи вчителів Погребного М.В., Ткаченка Ю.Л., старости Кузьменка С.В.( колишніх його учнів) та із-за підтримки керівництва Переяславськоі громади проходив турнір пам’яті по волейболу між шістьма командами: з міста Переяслав – командою «Альта», збірною Студениківського ОТГ, «Гайшин», «Ташань» та двома командами села. До речі, в цьому році турнір проходив на щойно збудованому волейбольному майданчику на березі річки. Староста Сергій Васильович подбав про комфортний відпочинок глядачів та учасників: були створені місця для смакування юшки, якою частували усіх бажаючих.
Як і у кожних змаганнях, є переможці і переможені. Найсильнішою у змаганнях стала команда «Альта», друге місце завоювали гравці Студениківськоі ОТГ, а третє місце виборола команда «Гайшин».
Усі учасники, які завоювали призові місця, отримали грамоти та медалі,а переможці – кубок та грошову винагороду від родини Нетаврованих (грамоти та медалі надав відділ фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради).
 
Наталія Козоріз

Додати коментар