Для здійснення маленької мрії молоді Переяслава не вистачає 15 тис. грн – долучитися до збору коштів може кожен

Молодь Переяслава надзвичайно активна і спортивна. Особливо підлітки полюбляють, як тільки пригріє сонце, поганяти на скейтах і велосипедах. На прикрість, наше місто не може похизуватися спеціально обладнаними для цього місцями. Скейт-парк на центральній площі уже не в найкращому стані. Проте ми повинні підтримувати бажання дітей займатися різноманітними видами спорту. Ба більше – у такий непростий для країни час це ідеальний спосіб відволіктися і позбутися стресу.

Для здійснення маленької мрії молоді Переяслава не вистачає 15 тис. грн – долучитися до збору коштів може кожен

Так, Молодіжний простір «Зустріч» оголосив про збір коштів на удосконалення місцевого мобільного скейт-парку. Молодь нашого міста навіть записала відеозвернення, аби донести переяславцям, наскільки для них це важливо.

Кошти потрібні на метал, кріплення та фарбу. Планується зібрати 15 000 грн.

«Ви всі бачили, у якому стані скейт-парк на центральній площі. Фігури вже майже повністю розвалилися. Ми хочемо зробити новий міні скейт-парк. Ми вже для цього маємо: майстрів, які допоможуть з виготовленням – ми вже знайшли і самі будемо також працювати; кошти на вологу стійку фанеру завдяки молодіжному центру та ГО “Переяславський клуб Джура” ми отримали з гранту – 23 400 грн», – йдеться у повідомленні.

Ініціатори кажуть, що зобов’язуються звітувати про витрати коштів, і додають: «Звертаємось до вас з проханням підтримати нас. Кожен внесок дуже важливий. Кожна гривня дасть змогу молоді займатись спортом та розвиватись».

Номер карти Монобанк:

5375 4115 9050 9738 – Поліна Бурчик

Джерело

Додати коментар