Європейський Союз відкрив для переселенців із України гарячі лінії

Маєте питання щодо прав переселенців у країнах ЄС, програм підтримки, отримання тимчасового прихистку та статусу біженця, правил перетину кордонів тощо. Телефонуйте на Гарячу лінію Євросоюзу для переселенців із України.

Європейський Союз відкрив для громадян України гарячі лінії, через які ви можете задати будь-які питання щодо своїх прав, програм підтримки, отримання тимчасового прихистку та статусу біженця, правил перетину кордонів тощо.

Якщо ви вже зараз знаходитесь на території Європейського Союзу, дзвоніть за номером телефону: 00 800 67891011.

Дзвінки приймаються будь-якою офіційною мовою ЄС, а також українською та російською по буднях з 9:00 до 18:00 за центральноєвропейським часом (-1 година від київського часу) з будь-якої точки ЄС.

Якщо ви знаходитесь за межами ЄС, дзвінок можна здійснити за стандартним міжнародним тарифом за номером: 00 32 22 99 96 96.

Також ви можете замовити зворотній дзвінок, надіславши текстове повідомлення «call me» разом з кодом країни та вашим номером за телефоном: 00 32 466 9 0 2 0 00 .

Інформаційна кампанія «Важливі питання» організована за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України», що фінансується посольством Данії.

Додати коментар