Мобільний міні скейт-парк «Мрія» отримав фінансування від Спілки «Громадські ініціативи України» – нині ініціатори шукають майстрів-волонтерів

Мобільний міні скейт-парк «Мрія» отримав фінансування від Спілки «Громадські ініціативи України». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник ГО «Gorizont», депутат міської ради, волонтер та активіст Андрій Іващенко. 

Мобільний міні скейт-парк «Мрія» отримав фінансування від Спілки «Громадські ініціативи України» - нині ініціатори шукають майстрів-волонтерів

«Звернулася молодь щодо фігур для скейтпарку, бо попередні фігури, які вони виготовляли, вже перебувають у жалюгідному стані. Оскільки можливості фінансової ми не маємо зробити це, бо все нині перенаправлення на допомогу армії та вимушено переміщеним людям – то вирішили скористатись грантовим інструментом. Пару ночей, і ось, хоч і не багато, але 23 000 грн. ми отримаємо на реалізацію цієї мрії завдячуючи Спілці «Громадські ініціативи України» – пише Андрій Володимирович, висловлюючи слова вдячності друзям з «Переяславського Клубу «Джура».

Повідомляється, що на отримані від донорів кошти планують придбати ламіновану фанеру та провести багато цікавих заходів.

Наразі ініціатива шукає команду майстрів-волонтерів, яка допоможе з виготовленням та проєктуванням.

Джерело

Додати коментар