Діти проти війни

Саме під таким хештегом 31 травня відбувся артерапевтичний захід для внутрішньопереміщених родин, які знайшли тимчасовий прихисток у Переяславській громаді.Організували та провели захід працівники центру соціальних служб Переяславської міської ради.

Виговорити весь біль, свої страхи, втрати; налаштуватись на життя в нових реаліях; віднайти сили йти далі; стати підтримкою для своїх найрідніших – це головні теми, які бентежать ці родини сьогодні і ключові питання, які були обговорені на заході разом із фахівчинею центру соціальних служб Лілією Конченко.

Діти в цей час не сумували! Психолог Світлана Горбаченко разом зі своїми помічницями провела для маленьких учасників майстер-клас по малюванню на воді!

Вкотре пригостила солодкою надсмачною випічкою Tетяна Соколова-Удод, дякуємо кафе “Фламінго”! Замурзані щічки і за 5 хвилин спорожній ящичок  говорить сам за себе!

Наприкінці зустрічі всі матусі отримали продуктові набори, які надала Марина Мосійчук, дуже вам вдячні за турботу і постійну соціальну підтримку родин соціально незахищених категорій!

І всі ми разом в останній день весни загадали одне-єдине бажання: Мирне Літо і нашу Перемогу! Загадали щиро від душі: віримо, все збудеться!

 

Додати коментар