Весняна толока: Університет Григорія Сковороди в Переяславі навіть в умовах воєнного стану не відмовляється від своїх традицій

Віднедавна однією з добрих традицій Університету Григорія Сковороди в Переяславі стало проведення загальноуніверситетських толок. До них долучаються усі бажаючі сковородинівці: студенти, співробітники та науково-педагогічний склад, аби робити територію студмістечка ще гарнішою і чистішою – Proslav.

Так, сьогодні, 27 квітня, пройшла чергова «толока». Цього разу прибирали територію позаду пам’ятника Григорію Сковороди.

«Сьогодні ми продовжили традицію загальноуніверситетської толоки, яку попередньо організовували в жовтні минулого року – тоді ми прибирали стадіон університету. Цього разу наводили лад на ділянці, де в майбутньому плануємо розбити сквер імені Григорія Сковороди. До заходу долучилися близько 80 осіб з числа викладачів, співробітників та здобувачів. Такі ініціативи доводять єднання нашої сковородинівської родини та спільне бачення у розбудові благоустрою студмістечка УГСП», – розповідає ректор Університету Віталій Коцур.

«Разом виконувати будь-яку роботу і рухатися до певних цілей – одна з характерних рис сковородинівців. Ми – надзвичайно сильна нація, тож навіть в умовах воєнного стану хочемо, аби території, з якими пов’язане наше життя, були чистими і охайними. Війна обов’язково закінчиться нашою перемогою, а ми повернемося навчатися у стіни альма-матер, де все уже буде готовим до нашого повернення», – діляться з ProSlav студенти, які знайшли можливість долучитися до толоки.

Нагадаємо, за ініціативи волонтера, депутата Переяславської міської ради Андрія Іващенка, у Переяславській громаді буде висаджено близько 400 дерев.

Фото надані УГСП

Додати коментар