Дякували людям із великими серцями…

Ті, хто віддає свій час, сили та енергію задля інших сьогодні відзначають День вдячності волонтерам.

Саме вони – світлі, добрі і небайдужі люди стали головними героями святкового зібрання у стінах міської ради. На їх адресу  прозвучало чимало теплих і щирих  слів. Атмосфера у залі була наповнена енергетикою чуйності і добра.

Засвідчили повагу,  вдячність волонтерам міський голова Вячеслав Саулко, секретар міської ради  Лідія Оверчук, заступники міського голови Оксана Степаненко і Ольга Огієвич.

Хотів би подякувати кожному за вашу працю, побажати здоров’я, миру, сил, натхнення.  Переконаний, що попереду у вас багато добрих справ. Ви ще зігрієте не одну дитину, літню людину і врятуєте життя воїна.  І хочу запевнити, що ми будемо вас всіляко підтримувати…” – Вячеслав Саулко.

За активну громадську позицію, благодійну діяльність, патріотизм, безкорисливість й милосердя та з нагоди відзначення Дня вдячності волонтерам Подяками міського голови відзначили понад тридцять волонтерів.

Кожен з цих людей віддає частинку себе заради іншого. Кожен – це велика книга добра і людяності, яка не має свого кінця…

Миру і добра вам, люди з великими серцями!

Додати коментар