“Ремонтуватимемо дороги до самого Великодня, а затим і після свята” – міський голова

…Днів десять тому в Переяславі було проведено певний благоустрій на дорогах, зокрема, прогрейдерували вулицю Генерала Іваневського, в кількох місцях здійснили ямковий ремонт. Коли буде продовження? – Переяслав.City

 — Ямкові ремонти тривають, буквально вчора (18 квітня – ред.) такі роботи виконали на вулиці Балаяна та в мікрорайоні Андруші, — сказав він. — Ремонтуватимемо дороги до самого Великодня, а затим і після свята. Паралельно працівники ВУКГ ліквідовують стихійні смітники, що утворилися в кількох місцях Переяслава.

Нагадуємо, після завершення війни планують вирішити проблему заторів на вулиці Шкільній в районі автовокзалу.

— Там ще з більшим розмахом ніж будь-коли розгорнувся стихійний ринок. Дехто з продавців узяв за звичку паркуватися поряд, прямо на одній із двох смуг руху, що веде від «Даринку». В результаті, всі – і ті, хто їде в центр, і ті, кому треба на Героїв Дніпра, і кому на Київ – змушені збиватися на одну смугу руху, а потім, проїхавши «запаркованих», знову роз’їжджатися на дві. Ми це вирішимо з часом, можливо, навіть обладнавши ще одну смугу руху і покінчивши раз і назавжди зі стихійним базаром у тому місці.

Додати коментар