Компанія ХатаNet із Переяслава перераховуватиме 10 відсотків від прибутків на потреби ЗСУ

Компанія XaтaNet перераховуватиме 10% прибутку на потреби ЗСУ. Ви також можете стати тим, хто підтримує нашу армію фінансово – Інформатор.

Інтернет-провайдер ХатаNet із Переяслава відтепер перераховуватиме 10% прибутку на потреби ЗСУ. З кожним новим абонентом сума коштів для армії зростатиме. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку компанії.

З цього приводу співзасновник компанії Олександр Петруня написав таке: “Ось уже майже 13 років ми виділяємо частину бюджету на соціальні програми для міста. Допомагаємо молоді, активістам, креативним землякам. Всім тим, в кого горять очі щось робити, а підтримки вони не знаходять. Це така собі подяка місту, де ми виросли та працюємо, а також особиста місія зробити Переяслав кращим.

 Сьогодні наша допомога потрібна найкрутішим ЗСУ та всім тим, хто боронить нашу державу на всіх можливих фронтах. Ось тому і було прийнято рішення розширити соціальну програму ХатаNet та перенаправити її на боротьбу з окупантом. Віднині і до закінчення війни 10% від прибутку ми спрямовуватиму на нашу перемогу. Разом ми можемо набагато більше. Разом ми і є Україна!”

Щоб стати абонентом ХатаNet, вам потрібно обрати актуальний тариф, а потім оформити заявку на сайті або звертайтесь до операторів компанії:

  • (04567) 5-66-11
  • (093) 146-06-06
  • (095) 146-06-06
  • (096) 146-06-06

 

 

Додати коментар