В університеті відбувся круглий стіл на тему “Національно-патріотичне виховання. Лівобережжя. Точка відліку”. Микола Богатир і сьогодні запрошує на нічну екскурсію Переяславом

18 лютого у історичному центрі Київщини, на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв за підтримки Переяславської міської ради, ректора університету @Віталій Коцур та за участі депутата Київської обласної ради Nataliya Onopriyenko і фахівців, які реалізовують національно-патріотичне виховання на всіх рівнях провели круглий стіл на тему “Національно-патріотичне виховання. Лівобережжя. Точка відліку”.
В рамках заходу обговорили і визначили ключові вектори співпраці і розвитку галузі НПВ в регіоні.
Особливою складовою стала вечірня патріотична екскурсія містом, проведена Микола Богатир і акція “Ангели пам’яті” на честь Героїв Небесної Сотні й борців за незалежність України. Принагідно передали Університету, представникам депутатського корпусу книгу про Героя Майдану, нашого земляка – Віктора Швеця.
 
Сьогодні знову відбудеться безкоштовна екскурсія у вечірній час – до Всесвітнього дня екскурсовода та Дня рідної мови.
Місце старту: Пам’ятник першої літописної згадки слова «Україна» (орієнтовно – вул. Ковальська 8а).
Дата і час проведення: 21 лютого 2022 р., о 18.00 год. Тривалість 2-2,5 години. Рекомендуємо тепло одягнутися. Екскурсія безкоштовна. З собою потрібно мати хороший настрій)

Додати коментар