Переяславський ДРАЦС візьме участь у акції «Кохання поза часом»

Цьогоріч День Святого Валентина, який відзначають 14 лютого, припадає на понеділок. Попри офіційний вихідний, Переяславський відділ ДРАЦС буде працювати та ще й у подовженому режимі – з 8 до 20 години.

У Мін’юсті затвердили перелік установ, які стануть учасниками заходу «Кохання поза часом». У Київській області це – лише Переяславський та Бориспільський відділи ДРАЦС.

весілляФото: з фейсбуку

– На 14 лютого призначені дві реєстрації шлюбу та обряд ювілею весілля (тобто повторна шлюбна церемонія), – розповіла начальниця місцевого відділу ДРАЦС Вікторія Литовченко. – Прямо в цей день зможуть побратися пари, які мають спільних дітей або чекають на народження малюка. Потрібні лише документи, що підтверджують підставу для скорочення терміну очікування. Також закохані зможуть подати заяви про реєстрацію шлюбу.

 Очільниця ДРАЦСу зазначила, що 14 лютого закоханих очікують романтичні сюрпризи. Зокрема, молодят вітатиме ростова лялька – ведмедик Тедді, якого надасть підприємиця Анастасія Бабісанда, власниця магазину Happy Day. А ще вона готує приємні подарунки парам та святкове оформлення для залу реєстрації.

Нагадаємо, що переяславський ДРАЦС уже тричі брав участь в акції «Кохання поза часом».

Джерело

Додати коментар