Міністр охорони здоров’я України відвідав Переяславську лікарню

Розпочав моніторингові візити в заклади охорони здоров’я, щоб дізнатися про ситуацію із виплатами збільшених заробітних плат з перших вуст.
І першим кого відвідав, став КНП “Бориспільський міський ЦПМСД”. Вже був у них раніше, коли запускали в минулому році вакцинацію і заклад, до речі, одним із найперших включився в активну роботу.
Усі 85 медичних працівників вже отримали нові заробітні плати. Дехто навіть більше гарантованих державою 20 тисяч для лікарів та 13, 5 тисяч для медичних сестер.
Настрій у колектива бойовий, хоча і зараз на них величезне навантаження у зв’язку із великою кількістю хворих, адже наразі більшість пацієнтів лікуються амбулаторно під супроводом свого сімейного лікаря.
Поспілкувався також і з пацієнтами. Задоволені рівнем надання допомоги та підтримують збільшення заробітних плат для своїх лікарів, бо відчувають з їх боку підтримку та небайдужість до себе.
Так тримати, Cherenok Yevhenii, багатьом керівникам можна у вас повчитись в організації процесів!
Також був в Переяславській багатопрофільній лікарні. Спілкувались із головним лікарем та колективом. Заробітна плата нарахована, очікують виплат найближчими днями.
Компютерний томограф, цифровий рентген, УЗД-апарат, який встановлено у відремонтованому, за програмою #ВеликеБудівнитво, приймальному відділенні активно використовується щодня так, як це і має бути.
Дякую нашим медикам за їх щоденну працю, головним лікарям за витримку та бажання рухатись вперед, розумію, що часто це не просто та вимагає значних зусиль, але разом ми зможемо повернути престиж професії!” – допис зі сторінки міністра охорони здоров’ я України Віктора Ляшка.

Додати коментар